|| Not Alone || Mitt liv som jag lever det...

Alla inlägg den 2 april 2009

Av Jenny - 2 april 2009 19:05


Okej, idag hade vi en så kallad Sam-dag där alla sam och beteende vetare samlas och gör något gemensamt och årets tema va USA. Vi satt alltså 90% av dagen i Aulan och lyssnade på människor som pratade.

Den första va e kvinnlig kriminolog från Maryland som berättade om USA lagar, straff, brott osv. Sen hade vi frukt-paus ((en välbehövd sådan)) och sen kollade vi på film ((eller började iaf eftersom att skolans personal verkar vara tekniskt handikappad - Ja menar hur svårt kan de va att få fram undertext på en film??!)).

Sen lyssnade vi på ytterligare en föreläsning, denna dock mycket tråkigare och av en präst som babblade på om hans musik-komponerin när han egetligen va där för att prata om en livstidsdömd fånge XD
Sen va de dags för en gubbe till ((och vid den här tiden på dagen hade jag totalt tappat intresset för allt och spenderade en timme med att skratta åt hans sjukt rolia accent XD - På riktigt, dagen är i USA tema, mannen är från USA och han envisas ändå med att prata svenska som inte ens funkar... Vi går i gymnasiet, jag tror vi klarar oss XD))

Sen så kollade vi klart på filmen som btw va sjukt bra ((Freedom Writers)) och sen gick vi hem... Ytterligare en onödig dag som man kunde spenderat med att stanna hemma och öva p No-provet....

Hare<3

Ovido - Quiz & Flashcards