|| Not Alone || Mitt liv som jag lever det...

Alla inlägg under november 2009

Av Jenny - 26 november 2009 08:54


Blond eller brunett
blek eller brun
fejk eller naturlig
social eller folkrädd
gina eller H&M
Jeans eller tights
Kanal 5 eller MTV
Christina Aguilera eller Britney Spears
fest eller hemmakväll
data eller tv
gå upp i vikt eller ner
pedant eller stökigt
solsemester eller skidresa
Kissie eller Kenza (ingen av dem!)
Stinalee eller Foki (samma här!)
gaybloggen eller Desier (se svar ovan!)
svenska killar eller utländska
glass eller godis
glamour modell eller jobb på konsum
hål i tungan eller tattoo
Los Angeles eller Paris
ung mamma eller äldre mamma
Vatten eller läsk
öl eller vin
Pizza eller Mcdonalds
Dusch eller bad
Bil eller motorcykel
singel eller förhållande
Kärlek eller sex
spiknykter eller lite för full
synas eller vara i bakrunden
långt eller kort hår
mackor eller yoghurt
Village eller Collage
vaccinera mot influensan eller inte
brännas ihjäl eller frysa ihjäl
sjunga eller dansa


Tack för den Cissi<3

Av Jenny - 26 november 2009 08:47


Det verkar bli en kort dag idag eftersom att läraren som vi har de två sista lektionerna med äl sjuk =) Så jag går jag från 9.50 -11.05 =P  Mycket bättre blir det ju inte!


Så sen bär det av hem och så ska jag nog göra klart svenska, religions och börja på historia läxn för sen ska jag in till Kista led Liz, ska byta en väst och kolla på lite julklappar =D


Hoppas ni får en bra dag,

Hare<3

Av Jenny - 25 november 2009 21:56


Nu har jag färgat syrrans hår, från brunt, ex. rött, till rött igen =D De blev fett snyggt! här kommer en liten bild som togs, trots att hon svor åt mig då jag tog den xD


Snart blir det av till säng, ska bara skriva klart religionen.

Hare<3


    

Av Jenny - 25 november 2009 19:36


Idag har det varit en blandad dag! Verkligen...

Dagen började riktigt bra och vissa verkade onormalt glada. Åkte till skolan 30 min för tidigt för att fixa en grej till Sofia och sen så hade vi Sam.


Psykologi var nästa lektion och vi fick tillbaka ett prov och en analys; MVG på båda =D Men den gläjden förstördes snabbt av att man inte vågade visa den. Sen var de dags för projektarbete och helevetet bröt ut. Orkar inte skriva om det men fan va arg jag blir! Kom fan inte och säg att det är mitt fel för det är det fan inte! Du kan inte påstå att jag inte gör något när det är du som sitter stilla och stirrar!


Sen så bar det av hemåt och såklart tog jag ut ilskan en del på älsklingen och resten på mamma och Danni.. Sorry about that!<3

Nu sitter jag ensam hemma eftersom att mamma, pappa och Danni är i Kista. Har precis tagit en dusch och ska nog göra lite religion snart..

Hare<3

Av Jenny - 25 november 2009 19:02


Du har förändrats. Du var inte såhär förut. Förut var du annorlunda.

Nu är jag bara trött på din stil. Ena sekunden är allt bra, helt underbart och sen slår det om och du ser rött. Plöstligt är allt bara skit och vad man än säger så är det fel. Vad man än gör så är det inte det man ska göra. Det spelar ingen roll om det är något som rör dig, det kan ändå vara fel.

Jag är trött på att vara din syndabock ena sekunden och den du tyr dig till i den andra. Jag är trött på att ständigt vara på vakt, orolig om jag sagt något fel, om jag gjort något som gör dig ledsen. Jag vill inte behövs oroa mig för att jag ska göra dig upprörd. Jag är trött på det! Det är inte jag att vara sån. Men jag måste för du betyder för mycket för mig för att lämnas. Det fungerar inte så. Det har aldrig gjort det och med mig kommer det aldrig göra det.

Du kanske inte tänker på det men det spelar roll. Det betyder något och bara ör att du har en dålig dag, en dålig minut betyder det inte att alla andra ska dras ner i det hålet och stanna där till det är säkert att vara oss själva igen. Jag vet att det inte bara är jag som tycker så. Samtidigt vet jag att det inte bara är jag som bryr mig om dig. Vi bryr oss för mycket om dig för att se dig må såhär, ändå måste du låta oss leva som vi gör och vara de vi är, inte de du vill att vi ska vara då du är på bra/dåligt humör. Du måste förstå att man kan inte ta hur många smällar som helst. Du måste förstå att det tar slut någon gång. Du måste förstå att en dag kommer vi inte att finnas här. Om det beror på dig eller något annat avgör du själv. Gör det snart, annars kanske du inte har något val längre.

 

Av Jenny - 24 november 2009 21:18


Idag, idag har jag varit på G sen tidigt i och med att jag sov hos älsklingen och då spelar det ingen roll om man vet att man hinner, man måste ändå upp 30 min tidigare...Kanske inte låter så farligt men det uppskattas inte av en morgontrött människa som jag själv.


Sen så bar det av till skolan 30 min för tidigt i och med att vi skulle skriva ut lite papper och se att läraren som vi har de två första lektionerna med är borta. Jag ville döda någon! Inte nog med att man klivit upp för tidigt pga älsklingen, man kunde sovit fortfarande.


Efter det bar det av till Engelska skolan och vi fick hjälp av några 8:or att fylla in enkäterna. Sen skolan igen och sen tillbaka till Engelska. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.


Sen, mot Anna för att lämna väskorna och sen in till stan för att medverka på en liten grej, tack vare Linnea.

Sen hem igen och jävlar va jag är trött nu - skulle kunna somna på fläcken!

Hur som helst så har det varit en bra dag, trotts en del missöden som inlåsta nycklar, hål i stumpbyxor och problem med svanskotor. Det har varit en bra dag. Hoppas morgondagen blir bra... Hoppas verkligen det - orkar inte vara sur...

Sov gott och Hare<3

Av Jenny - 24 november 2009 21:10


Igår va verkligen en blandad dag... ;


Don't treat me like I'm a baby, I'm not!

 

Stop making those silly faces, trying to make me feel better, it only makes you look even more stupid!

 

Tacka och ta emot, punkt!

 

Tala inte om för mig vad jag kan och inte kan göra

 

Bara för att jag inte ler 24/7 betyder det inte att något är fel

 

Stop excusing and explaining yourself...

 

I love your smile

 

Jag älskar Dig

 

...var bara några av sakerna jag kände igår och det var mer av de negativa än de positiva...

Men saken är den att jag har varit jättelätt irriterad på sistone och jag vet inte varför... Eller jo, ibland vet jag varför och jag hoppas att Du vet det också. Att säga att jag blir sur gör bara saken värre för om jag inte var sur innan så blir jag definitivt det då. Är så trött på folk som verkligen försöker få mig att bli sur eller irriterad. Bara så ni vet, ni lyckas!

Är dock ännu tröttare på folk som säger till mig vad jag kan och inte kan göra eller lägger sig i... Fan va sur jag blir!


Nej, nu ska jag inte tjata på mer om det, ska nog skriva lite och sen blir det av i säng för mig - jag har haft en lång dag =P
Hare<3

Av Jenny - 23 november 2009 08:27

 

Vill inte...

Vill inte, vill inte, vill inte!

Ovido - Quiz & Flashcards